Stort udvalg af lokaler til møder og konferencer

Vi har mødelokaler i alle størrelser og kan håndtere alt fra det intime forretningsmøde til den store konference. Stemningen i huset er inspirerende, beliggenheden unik og gastronomien udsøgt.

Et arrangement hos ARoS Aarhus Kunstmuseum er en helhedsoplevelse: Rammerne er utraditionelle og omgivelserne er herligt udfordrende. 

ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et enestående internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne, unge og ældre. ARoS er blevet tildelt to Michelin-stjerner i Michelins turismeguide.

Mødelokaler til alle formål

Vi har mødelokaler i alle størrelser, og vi kan skræddersy den perfekte løsning dit næste dagsmøde eller større konference.

Priseksempler

Pr. person

Tirsdag - fredag

kl. 9.00 - 17.00

 • 5-10 personer kr. 816
 • 11-20 personer kr. 766
 • 21-40 personer kr. 716
 • 41-60 personer kr. 616
 • 61-80 personer kr. 516
 • 81-178 personer kr. 476

Priserne er alle inkl.:

 • Modtagelse af en arrangementskoordinator
 • Mulighed for særåbning allerede fra kl. 09.00
 • Fuld forplejning
 • Entré til alle gallerier
 • AV-udstyr og teknisk hjælp til opstart

Der er også mulighed for aftenmøder. Kontakt arrangementsafdelingen for mere information.

Pris per person. Alle priser er ekskl. moms. Forbehold for fejl og ændringer i priser og menuer

Forplejning

Eksempel på dagspakke

Morgen:
Kaffe, the og isvand, frugt, nødder samt friskbagt brød med smør, ost og marmelade.

Frokost:
Frokostanretning med lækkert brød og smør samt en sodavand.

Eftermiddag:
Kaffe, the og isvand, frugt, nødder og kage.

Vores top-professionelle stab i ARoS Wine & Food står naturligvis også klar, og kan imødekomme de fleste ønsker til forplejning.

Få kunsten ind i dit arrangement med en omvisning

Husk på at du altid kan bestille en omvisning i en eller flere af de aktuelle udstillinger. Vores kompetente og engagerede omvisere fortæller om kunsten i vores spændende udstillinger. En omvisning koster fra kr. 750 for 1 time. Max 25 personer pr. omvisning. Kontakt os og hør hvordan vi kan skræddersy en omvisning til dit arrangement.

ARoS efter lukketid

Bliv medlem af ARoS Art Club og få rabat

ARoS Art Club er et erhvervsnetværk på beslutningstagerniveau med mere end 180 virksomheder. Medlemmerne med ledsager mødes minimum fire gange årligt til middag og kunstintroduktioner. Her er der rig mulighed for at netværke i inspirerende omgivelser.

Medlemmer af ARoS Art Club kan gratis låne Art Lounge en gang årligt og får masser af øvrige fordelele. Læs mere om Art Club

ARoS efter lukketid – kun for jer

Et arrangement på ARoS er en helhedsoplevelse. Her møder du prisbelønnet arkitektur og kunst i verdensklasse, som garanterer at dit arrangement vil blive husket i fremtiden. Alt kan som udgangspunkt lade sig gøre; gallamiddage, koncerter, receptioner, konfirmationer, bryllup, modeshows, vinsmagning og kunst-quizzer. Vi arrangerer middage i gallerierne, laver teambuildings, skattejagter og tilbyder kunstoplevelser på højt niveau. Vil du have en helt særlig oplevelse, kan vi slå dørene op kun for jer. Vi har mange dygtige og kreative samarbejdspartnere, og i fællesskab sørger vi for, at I får det helt rigtige event. Kontakt os og hør mere om mulighederne

Arrangementsafdelingen

Brigitte Mors

Arrangementschef

T: 8730 6613 E: bm@aros.dk

Martha Freud Abildgaard

Arrangementskoordinator

T: 8730 6625 E: mfa@aros.dk

Sanne Christensen

Arrangementskoordinator

T: 8730 6603 E: sac@aros.dk

Susanne Kold Jensen

Arrangementskoordinator

T: 8730 6614 E: skj@aros.dk