ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Ekstern Persondatapolitik for ARoS

Dine personoplysninger tilhører dig. Du deler dine oplysninger med ARoS, fordi du eksempelvis gerne vil søge et job, være medlem af en af vores klubber eller købe en vare. Vi forestiller os, at du gerne vil vide hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem. Det fortæller vi dig i denne Persondatapolitik.

ARoS er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med arrangementer, sponsorater, markedsføring, presse, rekruttering, løn- og personaleadministration. Vi har derfor udarbejdet denne Persondatapolitik, som beskriver hvordan, vi indsamler og behandler persondata.

1. Kontaktoplysninger

 

ARoS Aarhus Kunstmuseum,

CVR: 39 79 99 28,

ARoS Allé 2, 8000 Aarhus C,

E-mail: info@aros.dk

Telefon: + 45 8730 6600 

2. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger både direkte og via tredjemand (eksterne samarbejdspartnere). I markedsføringssammenhæng henter vi data direkte via cookies og gennem IP-adresser via Google Analytics. Vi henter desuden oplysninger direkte ved ansættelser og i forbindelse med presseopgaver gennem research.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Vi indsamler oplysninger via tredjemand, fx betalingsoplysninger, ved køb online i vores ARoS shop, herunder køb af medlemskaber af vores klubber såsom ARoS30 og ARoS Klubben samt ved annoncering via e-mail. Kundekøb i forbindelse med arrangementer, køb i shoppen og i Wine & Food registreres i vores database.

ARoS bruger kun de data, du giver os. Det kan være i forbindelse med bestilling af et klubmedlemsskab, køb af en vare eller en jobansøgning. 

Vi bruger blandt andet følgende oplysninger:

  • Navn og adresse på afsender og modtager
  • Telefonnummer
  • Betalingsadresse
  • E-mailadresse
  • Betalingsinformation
  • IP-adresse
  • Fødselsdato (ved ARoS30 medlemskab) 

3. Hvad bruger vi personoplysningerne til? 

Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:

Oplysningerne i presseregi anvendes til opbygning og vedligehold af pressekontakter i ind- og udland og registreres i vores database. Vores medlemsoplysninger bruger vi til administration af vores klubber, herunder til information om arrangementer. Oplysningerne registreres i vores medlemssystem. Vi bruger desuden personoplysninger ved ansættelser, som registreres i vores HR-system.


Vi bruger data til at behandle din bestilling, fx i vores webshop. I visse tilfælde kan vi også dele data med virksomheder som vi samarbejder med, også kaldet tredjemand, for at kunne behandle din bestilling.

Du vil selvfølgelig gerne vide alt om, hvad ARoS kan tilbyde dig af oplevelser. Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om dette eksempelvis via e-mail eller sociale medier.

Vi vil være sikre på, at du kan bruge vores website på den bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vi har selvfølgelig sikkerhedsaftaler med disse virksomheder, så IP adresser anonymiseres.

Cookies anvendes til Analytics og Performance. Vi bruger cookies, og det gør vi for at sikre, at vores website fungerer optimalt. Vil du vide mere om disse cookies, og hvordan du fjerner dem? ARoS har en cookie-politik, klik her: /om-aros/cookies

Vores website kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

4. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør, og til det formål det er beregnet.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og opbevarer dem til eget brug i højest to år. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver lovgivningen, at vi gemmer betalingsoplysninger i syv år.

For at kunne informere dig bedst muligt om brugen af persondata, opdaterer vi løbende denne Persondatapolitik. Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser den.

5. Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: info@aros.dk eller pr. brev til:

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Allé 2

DK – 8000 Aarhus C

©ARoS 2017