Bibliotek

Velkommen i biblioteket på ARoS

Her finder du bl.a. kunstbøger, udstillingskataloger og tidsskrifter, der kan supplere din viden om netop de emner, kunstnere og værker, der interesserer dig. Hvad enten du er almindelig kunstnysgerrig, studerende eller forsker tilbyder biblioteket på ARoS dig muligheden for ny viden og fordybelse.

Kunstlitteratur for alle

Biblioteket på ARoS er åbent for alle interesserede. Du kan udvide dit museumsbesøg med ekstra indsigt og få viden om museets samling, dine egne interesseområder mm. Bog- og tidsskriftssamlingen rummer ca. 20.000 titler om kunst og ca. 25 løbende abonnementer på kunsttidsskrifter. I arkivet findes 9.000 mapper med informationer om danske og udenlandske kunstnere, mapper om kunstner- og udstillingssammenslutninger, institutioner indenfor kunstområdet. Bogsamlingen dækker hovedsageligt de områder, der er repræsenteret i museets kunstsamlinger.

Søg i bibliotekets katalog

Brug af biblioteket

Bøger, tidsskrifter og arkivalier kan ikke hjemlånes, men kan benyttes på biblioteket, hvor der er indrettet læsepladser og gratis adgang til trådløst Internet.

Åbningstider: Tirsdag 10.00-15.00

Du finder biblioteket på museets niveau 6. 
Benyt klokken til højre for døren.

Kontakt biblioteket

Søren Bæch

Biblotekar

T: 6190 4851 E: bibliotek@aros.dk