ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Ambas1

ARoS Ambassadors

Stærkt sponsorkoncept med flot tilslutning

Sponsor-gruppen ARoS Ambassadors blev etableret i 2010, og er et sponsorkoncept for de største virksomheder i Danmark. ARoS Ambassadors udgøres i dag af en eksklusiv gruppe på 25 medlemmer på CEO-niveau.

Unik co-branding og hospitality

Som ARoS Ambassador tilbydes virksomheden unik eksponering, kunstoplevelser som inspiration til innovation, VIP-kunde-arrangementer, eksklusive lokale-faciliteter, entrebilletter og adgang til ARoS for medarbejderne.

Med Ambassador-sponsoratet er der samtidigt mulighed for at styrke relationen til direktionerne i de største virksomheder i Jylland ved særlige VIP-netværksevents.

DE STORE VIRKSOMHEDER BAKKER OP OM ARoS

De 25 ARoS Ambassadors støtter op om en internationalt orienteret kunstinstitution. Uden ARoS' fantastiske samarbejdspartnere i erhvervslivet ingen kunstoplevelser i verdensklasse i Aarhus. Samtidig håber ARoS, at kunne bidrage til at gøre regionen interessant i forbindelse med at tiltrække og fastholde talenter til områdets virksomheder.

Læs mere om sponsormuligheder

Læs mere om erhvervsklubben ARoS Art Club

Kontakt

Bettina Bach Nielsen, kommerciel chef
T: 8730 6615 E: bbn@aros.dk

Medlemmer

sallinggroup

SystematicSydbank

Schouwco

AARSLEFF ARLA AS3 AVK COWI Danske Bank Harboe Skilte JKS JYSK Kaufmann Kromann Reumert Kvadrat Lindberg Nordea OK Pressalit
©ARoS 2017