På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi og bæredygtighed, hvor det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter er omdrejningspunktet.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Book bord
Februar
Orangeriets Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Husets bagværk
Fra kl. 10
Gulerodsbrud
kr. 30
Smørbagt croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 25
Lette retter
Fra kl. 10
Rugbrød med øko æg og håndpillede rejer
kr. 70
Rugbrød med hønsesalat, ristede svampe og bacon
kr. 70
Cæsarsalat med kylling og sprøde croutoner
kr. 95
Vinterkål i sennepsvinaigrette, beluga-linser og syltede pærer
kr. 85
Frokost
Fra kl. 12 – 16
Frokosttallerken – 4 små retter
kr. 150
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter.
Kokkens lune frokostret
kr. 130
Til børn
Fra kl. 12 – 16
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 70
Pasta med kødsovs + snackgrønt
kr. 70
Aften i Orangeriet
Uge 5 + 6
kr. 250 / kr. 135
Menu
Agurketatar med avocado, soltørret tomat og sprødt
2021 Chardonnay, Elderton, Barossa Valley, Australien. Glas 80 kr.
Kalveculotte med kål i variation. Hertil mos på kartoffel og gulerod
2016 Chateau Pierrail, Bordeaux, Frankrig. Glas 90 kr.
Havregrynskage med chokoladecreme, friske bær og sorbet
Portvin, Graham´s 10 års tawny, Portugal. Glas 75 kr.
3 retters menu 250 kr.
1 ret 135 kr.
3 glas vin inkl. 1 vand 240 kr.
Book bord
Book bord i Café & Orangeri her
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Menuen i Orangeriet fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Når du handler i ARoS Shoppen eller caféen, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.