På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi og bæredygtighed, hvor det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter er omdrejningspunktet.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Book bord
Juni
Orangeriets Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Se brunch
kr. 150
Husets bagværk
Fra kl. 10
Gulerodsbrud
kr. 30
Smørbagt croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 25
Lette retter
Fra kl. 10
Rugbrød med danske kartofler og røget makrel
kr. 70
Rugbrød med roastbeef, karamelliseret løg og sprødt
kr. 70
Pak choi med øko gris og yuzu
kr. 95
Kartofler vendt i pesto, Vesterhavsost og ristede nødder
kr. 85
Frokost
Fra kl. 12 – 16
Frokosttallerken – 4 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter.
Kokkens lune frokostret
kr. 145
Til børn
Fra kl. 12 – 16
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 70
Pasta med kødsovs + snackgrønt
kr. 70
Aften i Orangeriet
Uge 22 +23
kr. 275 / kr. 150
Menu
Grillet hjertesalat med syrlig creme fraiche, parmesan og sesam
Kylling fra Hopballe Mølle med spidskål, sommergrønt og cognacsauce
Symfoni af chokolade med blåbær, krokant og vaniljeiscreme
3 retters menu 275 kr.
1 ret 150 kr.
3 glas vin inkl. 1 fl. vand 240 kr.
Uge 24 + 25
kr. 275 / kr. 150
Menu
Rørt laks laksetater med urtecreme, sprøde croutoner og soltørret tomat
Braiseret spoleben med friske bælgærter, syltet rødløg og rødvinsglace
Sommerroulade med rabarber, karamel og kokos sorbet
3 retters menu 275 kr.
1 ret 150 kr.
3 glas vin inkl. 1 fl. vand 240 kr.
Book bord
Book bord i Café & Orangeri her
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Menuen i Orangeriet fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Når du handler i ARoS Shoppen eller caféen, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.