Café og Orangeri

Café og Orangeri

Hvor

Niv. 4

I caféen og vores skønne, grønne Orangeri kan I nyde en let frokost eller blot en god kop økologisk kaffe, te eller snack – for både voksne og børn. Bliver I til aften, er der aftenservering med f.eks. tre retter. Der er altid gratis adgang til både Café og Orangeri.

 

Book bord

 

På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.

ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community

Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation. 

Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

Menu

Brunch

Alle dage kl. 10 – 12

Se brunch

kr. 150

  • Skyr med chiafrø, granola og friske bær
  • Danske oste med sprødt
  • Færøsk laks med hjemmelavet sylt
  • Øko æg og bacon 
  • Lidt til den søde tand
  • Brød og smør
  • Friskbrygget alm. kaffe eller te

 

Book bord

 

Husets bagværk

Fra kl. 10

Økologisk gulerodsbrud

kr. 30

Økologisk croissant

kr. 28

Chokoladecookie

kr. 30

Dagens kage

kr. 40

Pølsehorn

kr. 25

Lette retter

Fra kl. 11

Rugbrød med dampet fladfisk, pickles og ærteskud

kr. 70

Rugbrød med rilette af øko gris, pære og karse

kr. 70

Salat med grønkål, perlebyg, pære, rødløg, tyttebær og salatost

kr. 90

Salat med krebsehaler, savoykål, kapers, stikkelsbær og mormordressing

kr. 95

Frokost

Fra kl. 12 – 16

Frokosttallerken – 5 små retter

kr. 175

Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med godt brød og smør.

 

Ølbraiseret spoleben med kartoffelmos og urter

kr. 150

Til børn

Fra kl. 11 – 16

Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt

kr. 75

Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snackgrønt

kr. 75

Aften i ARoS Orangeri

Fra kl. 17 – 21 (Sidste bestilling kl. 20.30)

Uge 41 + 42

Variation af græskar med sprøde kerner og urter

Frilandskylling med ristede svampe, rødbede, hasselnød og glace

Pocheret pære med vanilje, mørk chokolade og sorbet


Kok: Henrik Langer

1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.

3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr. 

Uge 43 + 44 + 45

Ovnbagt porre med Vesterhavsost, fermenteret stikkelsbær og porreolie

Mørbrad af frilandsgris med ristede svampe, skozonerod og bouillon

Jordskokkekage og sorbet med æble og kærnemælkssauce


Kok: Jakob Lund

1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.

3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr. 

Cafévognen på tagterassen holder åbent

22. juni – 25. august kl. 11.30 – 16.30 
Nyd din is, drink eller vin til vores 360° udsigt over Aarhus. 

Cafévognen holder lukket ved dårligt vejr.

Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

Book bord

Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.