Café og Orangeri

Café og Orangeri

Hvor

Niv. 4

I caféen og vores skønne, grønne ARoS Orangeri kan I nyde en let frokost eller blot en god kop økologisk kaffe, te eller snack – for både voksne og børn. Bliver I til aften, er der aftenservering med f.eks. tre retter. Der er altid gratis adgang til både ARoS Café og Orangeri.

 

Book bord

 

På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.

ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community

Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.

Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

Menu

Brunch

Alle dage kl. 10 – 12

Se brunch

kr. 150

  • Skyr med chiafrø, granola og frugtkompot 
  • Danske oste med sprødt
  • Færøsk laks med hjemmelavet sylt
  • Øko æg og bacon 
  • Lidt til den søde tand
  • Brød og smør
  • Friskbrygget alm. kaffe eller te

Book bord

 

Husets bagværk

Fra kl. 10

Økologisk gulerodsbrud

kr. 30

Økologisk croissant

kr. 28

Chokoladecookie

kr. 30

Dagens kage

kr. 40

Pølsehorn

kr. 26

Lette retter

Fra kl. 11

Rugbrød med koldrøget laks, friskost, syltet fennikel og kapers

kr. 70

Rugbrød med kyllingesalat, svampe og bacon

kr. 70

Salat med bagte rødbeder, grønkål, danske fuego bønner, valnødder, æbler, solbær, cremefraiche og peberrod

kr. 90

Salat med tun, quinoa, persille, tranebær, savoykål, fennikel og granatæble dressing

kr. 95

Frokost

Fra kl. 12 – 15

Frokosttallerken – 5 små retter

kr. 175

Koldrøget laks med friskost, rørt med estragon

Marineret sild med karrysalat, æg og løg

Lun frikadelle med sylt

Ristede jordskokker med persille og trøffelmayo
2 danske oste med kompot

Frikadeller med stuvet grønkål, sylt og rugbrød

kr. 150

Til børn

Fra kl. 11 – 15

Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt

kr. 75

Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snackgrønt

kr. 75

Aften i ARoS Orangeri

Fra kl. 17 – 21 (Sidste bestilling kl. 20.00)

Uge 46 + 47 + 48

Savoykål med svampe og porre, rød miso og græskarkernecreme 

Ballotine af kalkun med sprødt bacon, grillet gouda og nordisk caponata med beder og rødder  

Cheesecake med nødder og chokolade

Kok: Mary Clairenze R. Codizal

1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.

3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr. 

Uge 49 + 50 + 51

Urtevaffel med chimichurri, røget kartoffel og friskost

Dampet hvid fisk med ristet rosenkål, karamelliseret bolsjebeder samt puré af knoldselleri og hvidløg

Nøddekage med pisket cremefraiche og mjød-pocheret æbler

Kok: Ole H. Kristensen

1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.

3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr. 

Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

Book bord

 

Café & Orangeri

Glögg & Æbleskiver

Hjemmelavet hvid glögg • 70 kr.
3 økologiske æbleskiver • 40 kr.

Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.