UDSOLGT / Koncert

UDSOLGT / Jazz n´brunch med
Karmen-Kwella-Christensen

UDSOLGT / Jazz n´brunch med
Karmen-Kwella-Christensen

Dato

Hvornår

Hvor

Restauranten, Niv. 8

Karmen-Kwella-Christensen består af sangerinden Karmen Röivasepp, guitaristen Jens Christian Kwella og bassisten Adrian Christensen. Hovedvægten af repertoiret er lagt på The Great American Songbook og består af både evergreens, jazznumre og bossa nova. Der bliver dog også plads til et par af Karmens egne sange. Med deres unikke blanding af intens vokal, smukt guitarspil og solid bas er de tre musikere garant for en god og stemningsmættet oplevelse.

Pris: 365 kr. pr. person inkl. brunch & entré til museet.

Køb billet


Koncerten er inkl. en lækker brunch i restauranten på Niv 8.

Brunchen består af:  

  • Rabarber-skyr med chiafrø, granola og friske bær
  • Ost fra Arla Unika med sprødt
  • Færøsk laks med hjemmelavet sylt
  • Øko æg og bacon 
  • Lidt til den søde tand
  • Brød og smør
  • Friskbrygget alm. kaffe eller te

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook.

Her kan du også efterlyse billetter, hvis arrangementet skulle være udsolgt.

Se begivenheden på Facebook her

Den prisvindende Karmen er fra Estland og har markeret sig som en af de store stjerner i dansk vokaljazz. For sin seneste udgivelse”Karmen Rõivassepp & Aarhus Jazz Orchestra – Ambivalence” vandt hun i 2023 en DMA for årest jazz komponist og albummet vandt også en pris for årets jazzudgivels i Estland. Om hende er der skrevet:  

“The bandleader’s vocals are striking in their purity, her range and her pitching impressive. And she’s harmonically inventive when decorating melodies with intricate, scat-sung phrases [...].“ - Thomas Rees, Downbeat Magazine (2018)
 

Guitaristen Kwella har siden 90’erne været en af de bærende kræfter i det jyske jazzmiljø og udsendte i april sit seneste album GuitarRama Jazzical, der begejstrede et enigt anmelderkorps. Jazzspecial skrev bl.a: 

“Det mest fascinerende er de to eminente guitarbetvingeres følsomme og lydhøre sammenspil, hvor meget opstår i det magiske nu.” og “Kwella er en yderst erfaren og dreven guitarist, der har et stærkt teknisk grundlag at stå på og derfor har han roen og overskuddet til at balancere perfekt mellem teknik, indlevelse og nærvær.” Brian Petro, Jazz Special 2023