Corona: Trygt besøg

Vi har indført adskillige tiltag, der skal hindre smitte af corona-virus, så du trygt kan besøge ARoS.

ID og coronapas eller negativ test
Som følge af myndighedernes retningslinjer mht. Covid-19, skal du fremvise gyldigt coronapas eller dokumentation for negativ coronatest (max 72 timer gammel) og ID for at få adgang til gallerierne og Café & Orangeri. Der skal ikke fremvises coronapas eller anden dokumentation for at besøge ARoS Shoppen.

Coronapas kan hentes via www.sundhed.dk såfremt du er færdigvaccineret eller app'en MinSundhed. Bemærk: dit coronapas er først gyldig 14 dage efter første stik.

Dokumentation for negativ test kan ligeledes hentes via www.sunhed.dk eller app'en MinSundhed såfremt testen ikke er mere end 72 time gammel.

Børn under op til og med 14 år skal ikke fremvise dokumentation for negativ test eller vaccine.

Læs mere mere coronapas og dokumentation på coronasmitte.dk

Der skal ikke bookes tid for dit besøg. 

Pr. 14. juni skal der ikke længere bæres mundbind på ARoS.

Øvrige tiltag

De øvrige nye tiltag omfatter blandt andet ekstra rengøring og håndsprit til museets gæster, ensretninger i gallerier, trappeopgang og i Your rainbow panorama, opsætning af plexiglas ved informationsskranken samt kasserne i café, Orangeri og shoppen. Derudover har vi sikret forsvarlig indretning af café og orangeriet.

Ved indgangen til ARoS vil I altid kunne se hvor mange gæster der er tilladt på museet og hvor mange, der er i huset når I ankommer.

Tiltag:

  • Ekstra rengøring og vagtpersonale
  • Synlig information om retningslinjer for blandt andet afstand og håndvask ved ankomst til museet
  • Afstandsmarkeringer ved billetsalg, shop og café
  • Håndsprit ved indgange og rundt på museet
  • Elevatoren forbeholdes gangbesværede og barnevogne
  • Plexiglas ved billetsalg, café og shop
  • Opstilling af skilte der angiver hvor mange gæster, der må være i cafeen og shoppen
  • Ensretninger i gallerier, Your rainbow panorama og på trapper
  • Forsvarlig indretning af café og orangeri

Aftenåbent mandag - fredag til 21.00

Vi har åbent mandag til fredag fra 10.00 – 21.00  - weekender 10.00 - 17.00. Vi tilstræber at sprede vores besøgende ud over hele åbningstiden, og hvis du har mulighed for det, anbefaler vi, at du besøger ARoS i aftentimerne. Vi henstiller samtidig til, at besøgende holder afstand til både personale og øvrige gæster, så alle kan færdes trygt og sikkert på ARoS.

Retningslinjerne for både ansatte og gæster på ARoS opdateres løbende i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, herunder retningslinjer udstukket af Sundhedsmyndighederne, Arbejdstilsynet, Beskæftigelsesministeriet, Erhvervsministeriet og Styrelsen for Patientsikkerhed.