ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ONSDAG AFTEN PÅ AROS

Onsdagbanner

Hver onsdag aften på ARoS inviterer vi dig til en spændende aften med fordybelse, hygge og lækker mad. Vi har strikket et særligt program sammen, så der er ekstra meget at komme efter hver onsdag aften.

Du kan også tage en slapper i ARoS Wine & Food – niveau 4 og nyde en aften med god mad, eller du kan besøge ARoS Wine & Food – niveau 8 og nyde månedens vin og lækre nordiske snacks.

1. ONSDAG I HVER MÅNED KL. 19.00 - ART HOUR-FOREDRAG* 

 * for medlemmer af ARoS Klubben og ARoS30.

Til Art Hour-foredragene sætter vi hver måned fokus på et nyt tema inden for kunstens verden. Foredraget varer ca. 45 minutter og foregår på ARoS Torvet, niv 4. Foredraget afholdes kl. 18.00 for ARoS30 og igen kl. 19.00 for ARoS Klubben og tilmelding er ikke nødvendig. Læs mere og se temaer for ARoS Klubben og ARoS30.

2. ONSDAG HVER MÅNED KL: 19.00-20.30 - LIVEMAGASINET 

Livemagasinet er et journalistisk sceneshow med levende fortællere. Fra scenen i Salonen på Niveau 3 kan du opleve alt fra den hårdkogte debat til det nærværende portræt. Udvalgte fortællinger og genrer bindes sammen til et helt magasin med underholdende elementer.

Alle er velkomne og deltagelse er gratis efter betalt entré til museet. Tilmelding ikke nødvendig. 

3. ONSDAG HVER MÅNED KL. 19.00 – 21.30 - ATELIER & VIN 

Kom og mød den arbejdende kunstner i ARoS Publics Atelier og få indblik i kunstnerens arbejde og tankerne bag. Der vil også være mulighed for at arbejde kreativt i vores salon i samarbejde med en designer (forskellige temaer hver måned) samtidig med, at du nyder et glas vin sammen med dine venner. 

Aftenens program:

 • 19:00 – 19:30 Ateliersnak ved kunstneren
 • 19:30 – 21:00 Let tilgængeligt kreativt projekt i Salonen. Mulighed for at nyde et glas af månedens vin – tid til snak og lytte til god musik i den hyggelige salon
 • Deltagelse og materialer til kreativt projekt er gratis efter betalt entré til museet. Tilmelding ikke nødvendig. Et glas af månedens vin koster kr. 50.- og kan købes i tidsrummet 19- 20 i atelieret.

SIDSTE ONSDAG HVER MÅNED KL. 18.00 - LIVE-MUSIK og KUNSTfokus

Den sidste onsdag i måneden sørger vi for live-musik i ARoS Wine & Food, niv. 4, nyd musikken med vores lækre aftentilbud. Efter maden er der mulighed for at gå i fordybelse med kunsten til kunstfokus i et af gallerierne kl. 19.00. 

Det er gratis at komme i ARoS Wine & Food, niv. 4 og høre musikken, deltagelse i kunstfokus er gratis efter betalt entre til museet og kræver ikke tilmelding

Onsdagmaj

AF_onsdag

Nyd en lækker ret i ARoS Wine & Food, niv. 4

Onsdag aften kl. 18.00-21.00 tilbyder køkkenchefen i ARoS Wine & Food, niv. 4 en varm ret efter sæsonens luner inkl. et glas vin eller en øl fra de De Jyske Bryghuse. 160 kr.

ARo S_AT_8210_Foto _Anders _Trærup.

Få fri adgang med et årskort 

Tegn et årskort så du kan besøge ARoS igen og igen med en gratis ledsager.  Samtidig få du en række yderligere fordele i form af rabatter og særtilbud.

FORDELE VED ET ÅRSKORT

 • Fri entré til ARoS i et helt år
 • Gratis ledsager
 • Invitation til medlemsarrangementer
 • Gratis Art Hour foredrag den 1. onsdag i måneden
 • Programmer og nyhedsbreve tilsendes
 • 10% på alle varer i ARoS Shoppen
 • 10% på regningen i Art Cafe og ARoS WINE & FOOD for dig og din ledsager
 • 25 % rabat på museets egne bogudgivelser
 • 15 % rabat hos Den Jyske Opera

Læs mere og se priser

Livemagasin i ARoS Public

Livemagasin i ARoS Public. Foto: Maja Theodoraki

©ARoS 2017