ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Global -art -signatur _med -titel -midt _DK

Kunst uden grænser

På ruten Kunst uden grænser oplever du europæiske hovedværker, arkitektoniske mesterværker og smukke omgivelser. Oplevelser, der bygger på medrivende historier om driftige, handlekraftige og fremsynede personligheder, der både lokalt og internationalt har sat varige præg på eftertiden. Det er historierne om innovative ildsjæle; kunstnere og erhvervsfolk, lokalbefolkninger med hjerter, der banker for kunsten, og ikke mindst, en enorm vilje og stort mod til at gå imod strømmen og tænke stort.

Metro -Kunst -uden -grænser -vandret

Udover ARoS består ruten af museerne Heart i Herning, Glasmuseet Ebeltoft og Museum Jorn i Silkeborg

Læs mere om Kunst uden grænser

ARoS Aarhus Kunstmuseum – et af Europas førende kunstmuseer

Aarhus Kunstmuseum ejer markante samlinger af dansk kunst igennem 300 år samt moderne, international kunst her iblandt Your rainbow panorama af Olafur Eliasson, der svævende over museets tag er blevet et vartegn for hele Aarhus.

Museet er Danmarks ældste museumssamling udenfor København og blev etableret af fremtrædende borgere i Aarhus i 1859, der ønskede, at kunsten kom ud til folket. Museet blev indrettet i et loftlokale i det nybyggede Rådhus, indtil man i 1877 byggede Aarhus Kunstmuseum i Mølleengen. I 1967 blev museets tredje adresse Vennelystparken i en modernistisk gulstensbygning og endelig åbnede ARoS i 2004 – et internationalt kunstmuseum på 18.000 m2, tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen.


DK_Regionskort -og -4-rutekort [2]-1

OPLEV KULTUREN I DANMARK, HVOR TEMAER BINDER HISTORIERNE SAMMEN

Kulturruter i Danmark præsenteres i samarbejde med  Visit Aarhus og en række kulturinstitutioner i Midtjylland. Læs mere om Kulturruter i Danmark 

©ARoS 2017