ARoS Ambassadors

Sponsor-gruppen ARoS Ambassadors er et sponsorkoncept for de største virksomheder i Danmark. ARoS Ambassadors udgøres i dag af en eksklusiv gruppe på 25 medlemmer på CEO-niveau.

Stærkt sponsorkoncept med flot tilslutning

Sponsor-gruppen ARoS Ambassadors blev etableret i 2010, og er et sponsorkoncept for de største virksomheder i Danmark. ARoS Ambassadors udgøres i dag af en eksklusiv gruppe på 25 medlemmer på CEO-niveau.

Unik co-branding og hospitality

Som ARoS Ambassador tilbydes virksomheden unik eksponering, kunstoplevelser som inspiration til innovation, VIP-kunde-arrangementer, eksklusive lokale-faciliteter, entrebilletter og adgang til ARoS for medarbejderne. Med Ambassador-sponsoratet er der samtidigt mulighed for at styrke relationen til direktionerne i de største virksomheder i Jylland ved særlige VIP-netværksevents.

De store virksomheder bakker op om ARoS

De 25 ARoS Ambassadors støtter op om en internationalt orienteret kunstinstitution. Uden ARoS' fantastiske samarbejdspartnere i erhvervslivet ingen kunstoplevelser i verdensklasse i Aarhus. Samtidig håber ARoS, at kunne bidrage til at gøre regionen interessant i forbindelse med at tiltrække og fastholde talenter til områdets virksomheder.

Lotte Meinert Toft

Sponsorkoordinator

T: 8730 6624 E: lt@aros.dk

Mette Falk Lauritzen

Fundraiser-chef

T: 2888 4469 E: mefl@aros.dk

Bettina Bach Nielsen

Kommerciel chef

T: 8730 6615 E: bbn@aros.dk