Støt os med en donation

Vi er her for dig, og nu har vi brug for hjælp – støt os med en donation

Hver dag lægger vi os i selen for at levere den bedste kunst og de bedste oplevelser på ARoS. Hvert år byder vi på 5 – 8 nye udstillinger med kunst i verdensklasse og et hav af arrangementer og kulturelle tilbud.

Det vil vi meget gerne fortsætte med på den anden side af corona-krisen. Vi er 75% selvfinansierede, og nedlukningen af ARoS har medført omfattende tab i form af manglende billetindtægter og tab af andet salg.

Al den hjælp vi kan få, gør en forskel. Hvis du vil være med til at sikre, at der fortsat af masser af kunst og oplevelser af højeste kvalitet på ARoS, kan du hjælpe os med en donation.

Sådan kan du donere

Du kan donere via:

  • Mobile Pay på nummer 965761
  • Bankoverførsel til konto nummer 3627 – 0012104847

Hvis du donerer minimum 200 kr. kan du desuden hjælpe os på vej mod den væsentlige momsrefusion, vi som almennyttig forening er berettiget til ved mindst 100 donationer.

Bemærk: Hvis du oplyser dit cpr eller cvr-nummer og fulde navn kan du få et skattefradrag for din donation.

Såfremt du som privatperson oplyser dit CPR-nummer til ARoS, giver du samtidig samtykke til, at dette videregives til skattemyndighederne, så du kan modtage skattefradrag for din pengegave efter Ligningslovens § 8A. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved at kontakte ARoS.