Wassim Hallal

Wassim Hallal, kok

I kokke-verdenen siger man, at jo højere man kommer op i klasse, jo mindre brunt er indholdet på ens tallerken

Grayson Perry: Uddrivelsen fra Eden Close nr 8, 2012

"I billedets venstre side er vi udenfor, og der sker en masse bimmelbammel. Det virker ret uhyggeligt. I den anden side af billedet ser vi et middagsselskab. De skåler og ser ud til at have det godt. Hunden har det knap så godt. Et ungt par i midten forlader den ene verden og bevæger sig over mod middagsselskabet. Den unge mand holder telefon og computer ind til kroppen, og de ser lidt skræmte ud. Det svævende ansigt øverst er den engelske kok Jamie Oliver.

På bordet er der er rødvin, olivenolie, måske bruschetta og salat. I kokke-verdenen siger man, at jo højere man kommer op i klasse, jo mindre brunt er indholdet på ens tallerken. Her er vi vist i middelklassen. Gennem mad og ting viser vi, hvem vi er. Se Mulberry-tasken på stolen. Der er også én, der flasher sit ur.

Jeg elsker kunst. Jeg finder ro og fordybelse i kunst og kommer lidt væk fra det turbulente. Ved du hvad sådan et værk her koster? Jeg vil gerne eje det."

Oplev værket på niveau 6.

Projektet er støttet af:

Danmarks Erhvervsfremmestyrelse