Work shop

Workshop: Body Awareness with Plants / Proprioception – with Karine Bonneval

Hvornår

Hvornår

Hvor

Niv. 3

I forbindelse med EARTHBOUND Residencies er Secret Hotel og ARoS værter for den franske visuelle kunstner Karine Bonneval i oktober måned.


Karine arbejder med planter og deres sensoriske evner, og hun vil give en kort workshop, hvor du kan arbejde med planter og også få noget med hjem.
Planter har sensorer, der lader dem registrere tyngdekraft og omgivelser, så de kan skifte position og form for at tilpasse sig forandringer, der kan påvirke deres kroppe.
I workshoppen inviterer Karine dig til at observere hvordan en plante arbejder med såkaldt proprioception – kropsbevidsthed i rum; noget som mennesker og dyr også har. Du vil lære at lave en særlig potte, hvor planten står oprejst – for derhjemme at kunne observere plantens bittesmå bevægelser, når den bruger proprioception.
Fordi potten laves af lakeret cellulose og jordmateriale skal den tørre på ARoS i en uge, hvorefter du kan hente den.


Workshoppen er gratis efter at have betalt for adgang til museet.

Tilmeld dig her

Workshoppen finder sted d. 18. oktober fra 13-15, og sker på engelsk. Det er muligt at deltage, selvom man ikke føler sig komfortabel med at tale engelsk. Man kan tage børn med; fra 10 år.
Workshoppen er en del af EARTHBOUND Residencies.
”EARTHBOUND 2021 – Weaving with the More-than-Human” er et symposium, der finder sted i september næste år. EARTHBOUND skaber rammerne for interdisciplinære møder mellem kunstnere, researchere og andre borgere, såvel som more-than-human entiteter. Sammen udforsker vi hvad klimakrisen gør ved vores verdenssyn, ved hvordan vi opfører os, og hvilken betydning den har for både kunstsfæren, det videnskabelige område og andre sociale sfærer.
Ved spørgsmål kontakt info@secrethotel.dk