Demokratifest

Tag del i samtalen!

Hvornår

Hvornår

Hvor

Niv. 3

Vær med til at kick-starte hverdagsdemokratiet

Tiden kalder på en ny bevidsthed om at demokratiet er os, dig og mig – uanset baggrund og forskellighed. Det kan ikke ordnes med et kryds på stemmesedlen og parkeres på Christiansborg. Demokratiet lever først, når det knyttes sammen med levende mennesker og omsættes i hverdagens handlinger.

MIND THE DEMOCRACY skruer op for den demokratiske samtale og stiller skarpt på hverdagsdemokratiet i samarbejde med ARoS den 27. marts kl. 17.00 – 20.00

Mød en ny ven! Hvornår har du sidst haft en inspirerende samtale med en, du ikke kendte i forvejen? Grib muligheden for nye perspektiver over en samtalemiddag med Mind the Democracys demokrati-inspiratorer som værter. Hvem ved, måske bliver samtalen omkring bordet starten på helt nye venskaber og netværk.

Slip hverdagsdemokratiet fri! Sammen med højskolemand og professor i pædagogik, Ove Korsgaard, tager vi pulsen på fællesskabet og undersøger, hvordan vi styrker hverdagsdemokratiet og hver især kan bidrage til at udfolde det.

Spring ud i festen! Vi fejrer fællesskabet med lækker lyd og live musik, når Bilal Irshed Trio giver koncert efter middagen. Bagefter kan du tage din nye ven i hånden og gå på opdagelse i udstillingen på ARoS.

DER ER GRATIS ADGANG, MEN TILMELDING ER NØDVENDIG SENEST FREDAG DEN 20. MARTS. VIA LINKET HER

NB! BEGRÆNSEDE PLADSER. MAX 100 DELTAGERE

Initiativtagere: Bydelsmødre og baba – fordi far er vigtig. Vi arbejder for at skabe mangfoldige fællesskaber og mobilisere mennesker med minoritetsbaggrund