Jakob Elvstrøm – King of burlesque

Hvornår

Hvornår

Hvor

ARoS Wine & Food

Burlesque er jazz’et loungemusik fra en svunden tid, fra USA's farverige natklubber i 1960erne og fra dengang i 1970erne, hvor alle samledes omkring kakkelbordet, røg cigaretter, fik drinks, hørte LP-plader og så farve-TV.

KING of BURLESQUE er Jakob Elvstrøm på altsax i selskab med den Hammond spillende Niels Ulbrandt. Sammen vil de guide publikum igennem en rejse af vellyd med et corny twist og et jazz’et glimt i øjet. Få en Gin og Tonic (eller to), læn dig tilbage, og nyd musikken, fra før verden gik af lave.

Repertoiret er nøje udvalgt og indeholder klassiske Burlesque numre som ”The Stripper”, ”Night Train” og ”Harlem Nocturne”, musikken fra TV som ”En by i provinsen”, ”De uheldige helte”, ”M.A.S.H.” og film som ”Godfather” og ”The Pink Panther”.

Desuden er der en mindre afdeling med vemodig, russisk jazz fra 1960erne, numre som ”Moscow Nights”, ”Dark Eyes” og klassiske russiske folkesange som ”Kalinka” og ”Volga Boatmen”.

Endelig har Jakob Elvstrøm – KING of BURLESQUE bidraget med egne funky kompositioner.

Jakob Elvstrøm spiller saxofon og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har udgivet 5 cd’er i eget navn og spillede i 1990erne landet tyndt med sit acidjazz orkester ”Jakob Elvstrøm Quartet”. Senest har han spillet med blandt andre hammondorganisten Kjeld Lauritsen, guitaristen Uffe Steen og sidste efterår David Bowie musicalen ”Lazarus” på Århus Teater.

Det vil muligt at købe forfriskninger under koncerten.

Bemærk: der skal betales entré/fremvises årskort for at besøge tagterrassen/ARoS Wine & Food.