Sammen om kunsten - tegn live med ARoS

Hvornår

Hvornår

Hvor

Facebook Live

Tegn med hjemmefra, når vi går på opdagelse i ARoS’ fantastiske kunstsamling ’Human Nature’ LIVE på Facebook!

Sammen skal vi prøve kræfter med en masse sjove tegne-opgaver. Vi skal re-designe guldaldermalerier, tegne vilde 80’er mønstre og sample fra de sidste 200 års kunsthistorie!  

Du uploader løbende dine tegninger i begivenheden på Facebook – og der er naturligvis lækre tegne-præmier på højkant og masser af tricks og tegne-tips. 

Alt du skal gøre er at spidse blyanten, finde tuscherne frem og være klar, når vi sender live på FB-siden

TILMELD DIG OG FØLG BEGIVENHEDEN HER

Vær med som publikum i salen 

Du har også mulighed for at opleve tegne-eventen helt tæt på som publikum i salen. Alt du skal gøre er at sende en mail til emr@aros.dk og afvente en bekræftelse – pladserne uddeles efter først til mølle!

Praktisk info:  

  • Du får stillet opgaverne under live-streamingen og uploader løbende fotos af dine tegninger i opslagene, der oprettes til formålet her i begivenheden.
  • Har du ikke selv en Facebook-profil kan du deltage via en andens profil. 
  • Spørgsmål undervejs i live-streamingen besvares kun, hvis de stilles på det opslag, der oprettes til formålet her i begivenheden.
  • Øvrige praktiske informationer forklares under velkomst.
  • Deltager du som fysisk publikum stiller vi tegnebræt og papir til rådighed.

Eventen er en del af projektet ’Sammen om Kunsten – 4 museer tegner live med dig’, som er støttet af Statens Kunstfond og Spar Nord Fonden. Her går ARoS, Johannes Larsen Museet, Storm P. Museet og Horsens Kunstmuseum sammen med Billedskolen Horsens/Tegnefestival om at skabe inddragende live-udsendelser som transmitteres via Facebook.

Bemærk: Billedskolen Horsens og ARoS forbeholder sig retten til at dele de uploadede fotos og anvende dem i markedsføringssammenhænge.

Vi glæder os til at tegne sammen med dig!