Torsdag aften live:

Kwella, Klausen & Friss

Hvornår

Hvornår

Hvor

Niv. 4

Trioen elsker, groove, swing og nerve og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt. Repertoiret vil være en blanding af råswingende jazzstandards, funky grooves og Kwellas egne numre. Alle tre musikere har været en del af den danske jazzscene i 30 år, og ud af de sammenlagt 90 års erfaring opstår et intenst sammenspil og et nærværende udtryk.

Kwella har udsendt 7 albums i eget navn og anmelderne har bl.a skrevet: "Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen". Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikonservatorium, og arbejder derudover jævnligt i bl.a hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.

Martin Klausen er netop tiltrådt som studieleder for de rytmiske uddannelser ved Det Jyske Musikkonservatorium og har i mange år været Sigurd Barrets faste trommeslager.

Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spiller med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

Café & Orangeri

Mandag - fredag fra kl. 17.00

Aftentilbud

Nyd din aftensmad i caféen:

En ret kr. 100
Tre retter kr. 200