Koncert

Johannes Smed med band

Hvornår

Hvornår

Museumsgaden på ARoS indhylles i dansksprogede sange og æstetiske lyde, når Johannes Smed giver koncert fredag d. 25. september.

I en coronavenlig opstilling med publikum spredt rundt i små grupper bliver lytteren mødt med lyde og sange, der bevæger sig rundt i rummet vha bevægelige musikere og flerkanals lydanlæg. En stor kunstnerisk helhedsoplevelse.

Johannes Smed albumdebuterede i januar 2020 som eksperimenterende sanger og sangskriver med albummet
“På Kanten Af Det Hele”.

“Johannes Smed … viser med sin debut, at han næsten til fuldkommenhed magter at bruge og gradbøje moderne virkemidler, til en billedskabende og betragtende musikalsk kulisse, der som bonus indeholder vedkommende tekster skabt af et tænkende voksent menneske - til brug og gavn for andre tænkende voksne mennesker.” - Side33

Udgivelsen blev fulgt op af en koncertrække i spændende rum og i september giver han tre corona-venlige koncerter i tre fantastiske forskellige rum: ARoS, Trapholt og i Vestjyllands Kunsthal.

Hans overlegne kontrol af instrumenter, computer, stemme og dynamikken er i sig selv en oplevelse.
Med sig har han musikere fra toppen af dansk jazz og lydkunst.
Mads La Cour (Trp): fra bla Radioens Bigband
Christian Windfeldt (Perc): Internationalt anerkendt freejazz og lydkunstner.

"Der er ikke andet for end at løfte begge tommelfingre i vejret for den variation, nysgerrighed og mod Johannes Smed viser frem” - Gaffa

Café & Orangeri

Tirsdag - fredag fra kl. 17.00

Aftentilbud

Nyd din aftensmad i caféen:

En ret kr. 100
Tre retter kr. 200