Hold din fest på ARoS

Hold din fest på ARoS og giv dine gæster en unik oplevelse med en kombination af smukke lokaler og adgang til kunsten. Vi har lokaler til alt fra store fester til små intime selskaber.

Hold trygt din fest på ARoS

Vi følger alle retningslinjer for sikker afholdelse af fester og fejringer på ARoS i forhold til COVID-19. Al mad serveres portionsanrettet, der er håndsprit i alle lokaler, og vi har øget rengøring og aftørring af kontaktflader i hele huset. Har du spørgsmål til sikkerheden ved dit næste møde eller event på ARoS, så tag endelig fat i os.

Når du holder din fest på ARoS, sørger vi for en uforglemmelig oplevelse og vores anmelderroste restaurant kan tilbyde alt fra lækker buffet til sammensatte menuer med udgangspunkt i årstidens råvarer. Vi sammensætter gerne et forslag til jeres fest og hjælper jer med at skabe den bedst mulige oplevelse på dagen.

Vi har lokaler til fx:

  • Konfirmation 
  • Bryllup
  • Fødselsdag 
  • Reception 
  • Barnedåb

Et arrangement på ARoS er en helhedsoplevelse, hvor du har mulighed for at lade festen møde kunst i verdensklasse.

Det opgivne antal pladser er baseret på siddende selskaber. Holder I en stående reception, kan hvert lokale rumme flere personer. Kontakt os og hør nærmere om muligheder for stående selskaber.

Bemærk: der er minimum på 20 personer ved køb af festpakker.

Forplejning

Festpakke på ARoS

Pr. pers. kr. 685

(gældende weekender og helligdage kl. 10.00-17.00)

  • Husets velkomstdrink
  • 3 retters menu med husets vine, øl og vand*
  • Kaffe/the og sødt
  • Entré 
  • Arrangement i 5 timer

Pris pr. person kr. 685.-  Børn under 12 år halv pris

Forretter, vælg mellem:

  • Rimmet hvid fisk med salturt og glaskål
  • Røget and med kastanjer, beder og tyttebær
  • Grillet agurk med vesterhavsost, salte nødder og hvide bønner 
  • Koldrøget færøsk laks med strandurter, rygeost og havesyre

Hovedretter, vælg mellem:

  • Oksebryst med confiteret kartoffel, syltet bær og sæson grønt
  • Økologisk gris med karamelliseret løg, tranebær og selleri
  • Sæsonfisk (fra skånsom fangst) med kål, beder og sennepssauce 
  • Høbagt selleri med creme af bælgfrugter og nødder 

Desserter, vælg mellem:

  • Mandelkage med skyr is og havtorn
  • Æbler med hvid chokolademousse og hasselnødder 
  • Tærte med bær, vaniljeis og grene af chokolade
  • Chokoladekage med sorbet og karamel

Tilvalg:

  • Tre danske økologiske oste med hybenkompot og salte nødder

*Under middagen. Efterfølgende betales drikkevarer efter forbrug.

Vi sammensætter selvfølgelig menuen efter behov og ønsker