ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

B&TB_SHL_AROS_PHII_ARRIVAL_FINAL

Udbygningsprojektet The Next Level med storværket "The Dome" i forgrunden

ARoS Vision 2020

Vision2020-partner ARoS

Vision2020-konceptet er etableret med det formål at støtte op om ARoS’ visionsplan. Det overordnede formål med ARoS’ visionsplan er at føre ARoS frem til at blive blandt de 10 førende kunstmuseer i verden. ARoS opnåede en væsentlig milepæl i 2016, ved nu at være Skandinaviens bedst-besøgte kunstmuseum. I 2017 besøgte tæt på 1 million gæster ARoS.

De høje besøgstal er bl.a. lykkedes på baggrund af udstillingsrepertoire og den særlige ARoS-iscenesættelse af udstillinger. Derudover ser ARoS på fremtidens museum som et sted, hvor indflydelse på vores samfund er essentielt. I 2016 åbnede ARoS bl.a. ’ARoS Public’, som er at betragte som et mentalt fitnesscenter, der udvikler museets relevans i forhold til mennesker, hverdagen, samfundet og omverdenen.

Som Vision2020 partner tilbyder ARoS en skræddersyet sponsoraftale og medlemskab af ARoS Ambassadors. Læs mere om ARoS Ambassadors

The Next Level

En central og afgørende del af Vision2020-konceptet er støtte og opbakning til udbygningsprojektet ’The Next Level’ med storværket ’The Dome’ af den amerikanske storkunstner James Turrell. 

Kontakt

Bettina Bach Nielsen
Kommerciel chef
T: 8730 6615
E: bbn@aros.dk

Vision2020-partnere:

Lindberg Stibo

Systematic

Frederik

Webco

©ARoS 2017