ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II
Cyprien Gaillard,KOE (film still), 2015. Copyright Cyprien Gaillard, Courtesy Sprüth Magers

Cyprien Gaillard, KOE (film still), 2015. Copyright Cyprien Gaillard, Courtesy Sprüth Magers

The Garden - End of Times; Beginning of Times

Læs museumsdirektør Erlend G. Høyerstens 'Curatorial Statement' fra udstillingskataloget The Garden - End of Times, Beginning of Times 

The Present - i byrummet 3. juni til 30. juli 2017

The Present finder sted i byrummet. Her vil der blive placeret en række kunstværker, der vil fungere som kunstneriske hot spots rundt om i byen. Blandt andet vil området omkring O Space (Mindet 6) og industrihavnen fungere som centralt punkt for udstillingen, ligesom bordtennis baren Shen Mao, Naturhistorisk Museum, Mindeparken og ikke mindst taget på ARoS, vil lægge hus til en række overraskende møder.

En række forskellige faktorer har medført, at byer rundt om i hele verden, har været inde i en accelererende udvikling. Informationsteknologier og den hastige udvikling af det globale marked, har gjort at tidligere isolerede dele af verden, nu er blevet koblet på den globale udvikling. Denne nye globale situation må siges at være bedst betegnet som en massiv demografisk forandring, immigration, og en global cirkulation af kapital og kultur, som ikke tidligere har været mulig at forestille sig. 

Værkerne i The Present har det til fælles, at de undersøger, hvordan vi forholder os til denne situation og i forlængelse heraf til naturen i dag, samt hvordan naturen direkte kan transformere sig og indgå i kunsten. På udstillingen vil man blandt andet kunne opleve værker af Cyprien Gaillard, Ismar Cirkinagic, Elmgreen og Dragset samt Fujiko Nakaya.

Det kuratoriske team fra ARoS består af Erlend G. Høyersten (stiftende direktør for triennalen), Lise Pennington (overinspektør), Jakob Vengberg Sevel (kurator), Marie Nipper (ekstern kurator), Anne Mette Thomsen (udstillingskoordinator) og Ellen Drude Skeel Langvold (udstillingskoordinator).Katalog

Skærmbillede 2017-04-24 Kl . 10.44.23

The Garden - End of Times, Beginning of Times
Katalog til ARoS Triennial: The Garden - End of Times Beginning of Times. Illustreret i farve

Kr. 299.-

Rune Bosse, Tempus Circularis. Fagus Sylvatica (Tiden Er Cirkulør. Almindelig Bøg ), 2015-16

Rune Bosse, Tempus Circularis. Fagus Sylvatica (Tiden Er Cirkulær. Almindelig Bøg ), 2015-16 

The Garden består af 3 dele:

THE GARDEN – End of Times; Beginning of Times er støttet af Aarhus 2017.

©ARoS 2017