ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Snapshots from Slumberland - 3 x Krull

Tidligere udstilling

26. juni - 16. okt. 2011

Se aktuelle udstillinger på ARoS

ARoS' Vestgalleri blev i sommer og efterår 2011 indtaget af Maria Struzik-Krull (1951-2005), Hans Oldau Krull (1952-) og Carl Krull (1975-): Mor, far og søn.

Med udstillingen SNAPSHOTS FROM SLUMBERLAND - 3 X KRULL blev ARoS´ gæster budt på en usædvanlig oplevelse af tre meget forskellige kunstneriske udtryk skabt i familierelation. Trods kunstneriske forskelle kunne man på denne udstilling opleve, hvordan familiemedlemmernes kunst på hver deres måde ramte beskueren med den særlige stemning, vi genkender fra stadiet mellem søvn og vågen tilstand.

De udstillede kunstværker sugede beskueren ind i et vakuum af øjeblikkets fascination, hvor virkelighed og drøm ikke stod til at skelne, og hvor følelsen af fremmedgjorthed både fastholdte, fascinerede og skræmte.

MARIA STRUZIK-KRULL

Udstillingen indeholdte grafiske værker af Maria Struzik-Krull. Hendes arbejde afspejler betagelsen af et fabelagtigt og eventyrligt univers med en kant af surrealisme.

HANS OLDAU KRULL

Kraftfulde, farverige malerier udfordrer grænsen mellem virkelighed og drøm. Disse malerier akkompagneredes af dansende figurer i skyggespil og spændende tableauer.

CARL KRULL

Carl Krull arbejder fortrinsvist med tegninger i store formater. Han beskæftiger sig med motivers flydende grænser, der i en uendelighed afløser hinanden i legende og finurlige skift. De enkelte motivers grænser undersøges til det yderste for til sidst at sprænges og forvandles til nye overraskende motiver. De er i en konstant forandringsproces, som i en tilstand mellem opløsning og tilblivelse, væren og ikke væren.

Mere Information om kunstnerne

Hans Oldau Krull: www.hanskrull.dk
Carl Krull: www.carlkrull.dk

Maria Struzik
Krull, My 1974

Maria Struzik-Krull, My, 1974

Carl Struzik Krull,
Marathon, 2011

Carl Krull: Marathon, 2011, 355 x 750 cm.

Hans Oldau
Krull, Drømmeskipperen 2007-2011 Hans Oldau
Krull, På Udkig 2011
Hans Oldau Krull: Drømmeskipperen, 2007-11 Hans Oldau Krull: PÅ UDKIG, 2011

 

 

©ARoS 2017