ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

YES IS MORE: BIG - Bjarke Ingels Group

Tidligere udstilling

5. dec. 2009 - 21. feb. 2010

Se aktuelle udstillinger på ARoS

Tegneserien var det altdominerende medie, da publikum blev inviteret på opdagelsesrejse i Bjarke Ingels Groups storbyarkitektur og firmaets arbejdsmetoder fra rå idé til færdigt byggeri. I udstillingen YES IS MORE udfoldede en stor farverig tegneserie sig på alle galleriets vægge og inviterede publikum ind bagom arkitekturen.

I et miks af citater og billeder, suppleret af 18 film, illustreredes den evolutionære proces, der kendetegner BIG, hvor diskussioner og modstand undervejs bliver til inspiration i udviklingen af det endelige design. I centrum af udstillingen kunne publikum bevæge sig rundt mellem mere end 30 oplyste modeller af danske og internationale projekter, der tilsammen dannede en storby signeret BIG.

Udstillingen på ARoS var skabt i samarbejde med Dansk Arkitektur Center og Bjarke Ingels Group.

BIG - Fræk og nyskabende

Legende, kontroversiel, fræk, nyskabende og provokerende er blot nogle af de ord, der kendetegner BIG. Med Bjarke Ingels i spidsen har arkitektvirksomheden på få år skabt både prisvindende projekter, innovative byggerier, et internationalt renommé og markeret sig i samfundsdebatten.

Ud fra visionen om at befri arkitekturen fra vanetænkning og i stedet betragte det moderne liv som en inspirerende udfordring, har BIG medvirket væsentligt til at forny dansk arkitekturtradition.

Platform for dialog

De seneste år har det danske byggeri været i rivende udvikling. Danske arkitekter har eksperimenteret, udvidet og udviklet sig - og dansk arkitektur har både rykket inden for såvel design og arkitektoniske formsprog, ny teknologi, nye kompetencer, professionalisering, internationalisering og bæredygtighed.

Og dét i en sådan grad, at danske arkitekter på mangfoldig vis har nytænkt og udviklet den danske /skandinaviske tradition. På kanten af økonomisk nedgang er det helt oplagt at stille spørgsmålet: Hvordan kan de danske arkitektvirksomheder fortsætte succesen og løfte deres erfaringer og potentialer videre ind i det 21. århundrede?

Udstillingen YES IS MORE bragte Bjarke Ingels Groups bud på et svar på spørgsmålet. 

Yes is more,
Bjarke Ingels Group

Bjarke Ingels Group, Yes is more

Yes is more,
Bjarke Ingels Group Yes is more,
Bjarke Ingels Group
Bjarke Ingels Group Bjarke Ingels Group
©ARoS 2017