ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Gratisintro

Gratis introduktioner til nye værker hver dag

I løbet af 2017 er museets samling blevet udvidet med mange nye kunstværker, og de fleste af disse er nu oppe at hænge rundt omkring på museet. I den forbindelse afholder vi gratis introduktioner til et udvalgt nyt værk hver dag kl. 14.00 på ARoS Torvet fra den 5. til 13. april, hvor vi også hver dag byder på ekstra gode tilbud i ARoS Shoppen eller ARoS Wine & Food.

Grayson Perry: Expulsion From Number 8 Eden Close _2012 FULL

Blandt værkerne er Grayson Perrys Expulsion from Number 8 Eden Close, Rose Eken, Kitchen Totem with Blue FunnelWelcome af Elmgreen & Dragset samt videoværket KOE af Cyprien Gaillard.

Øvrige arrangementer

#METOO-MOSAIK I AROS PUBLIC

Tirsdag d. 10.- søndag d. 15. april kl. 10.00-17.00, onsdag 10.00-22.00

Meta Film Doc har produceret en filmisk #MeToo mosaik, der belyser og skaber forståelse for, at sexisme og seksuelle magtudøvelser finder sted i alle brancher og i samfundet generelt.  100 skuespillere genfortæller hver én enkelt #MeToo beretning fra kvinder og mænd, som har oplevet sexismen i dens forskellige afskygninger. #MeToo-mosaikken er produceret af Meta Film Doc. Producere: Mette Bjerregaard & Meta Louise Foldager Sørensen.

SØNDAGSOMVISNING

Søndag d. 8. april kl. 15.00-16.00. 

Brug din søndag på ARoS og deltag i vores søndagsomvisninger, som er gratis efter betalt entré og helt gratis for medlemmer af ARoS. En kunstfaglig guide vil tage dig med rundt til udvalgte steder på museet og fortælle om kunsten og menneskene bag. Hver søndag er der nyt tema og nye fortællinger i vente. Du behøver ikke at tilmelde dig i forvejen. Henvend dig blot i Informationen, når du ankommer til museet. En omvisning varer ca. 60 minutter og starter kl. 15.00 hver søndag. Gratis efter betalt entré og helt gratis for medlemmer af ARoS Klubben og ARoS30.

LIVEMAGASINET I AROS PUBLIC: KØN OG KUNST

Onsdag d. 11. april kl. 19.00-20.30

I anledning af, at kunstnergruppen 'Feministisk Kollektiv Uden Navn' gæster atelieret i ARoS Public, tager Livemagasinet i april måned debatten om Køn & Kunst.  Gratis efter betalt entré til ARoS.


AKTUELLE UDSTILLINGER

James Turrell Milkrun III

Den faste samling
INSTALLATIONSKUNST

Isaac Julien - Western Union: small boats

3. februar - 27. maj 2018
ISAAC JULIEN: Western Union: Small Boats

Ron Mueck: Boy

Den faste samling
NO MAN IS AN ISLAND – THE SATANIC VERSES

Human Nature - Kunst fra samlingen

Den faste samling
HUMAN NATURE

©ARoS 2017