ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Salonhaender

Foto: Maja Theodoraki

ARoS Salon

ARoS Salon er et rum med mange muligheder. Dels huser Salonen en række af vores faste arrangementer i ARoS Public. Du kan bl.a. finde vores månedlige Livemagasin i Salonen, der er et live, journalistisk magasin, som udbreder og perspektiverer månedens tema i ARoS Public. Du kan også kigge forbi til vores jævnlige fyraftenssaloner, der med udgangspunkt i månedens tema, en aktuel udstilling eller andre, presserende emner giver faglige personligheder og dygtige formidlere taletid og ligger op til debat i øjenhøjde. Derudover har vi en lang række åbne arrangementer i Salonen, som vi typisk afholder i tæt samarbejde med vores mange lokale og nationale samarbejdspartnere. Langt de fleste arrangementer i Salonen er gratis efter betalt entré til museet. Følg med i vores program, der løbende opdateres 

Salonguitar

Foto: Maja Theodoraki

Sidst men ikke mindst er Salonen tænkt som et rekreativt område, hvor dørene altid er åbne, du kan hvile de trætte museumsben, bladre i bøger eller kataloger fra museets udstillinger og synke ned i sofaerne, mens du nyder en to-go-kaffe fra cafeen. God fornøjelse!

ARoS Public -  Det første år

I anledning af ARoS Publics 1 års fødselsdag har vi samlet overvejelser og refleksioner over hvad ARoS Public er.

Skærmbillede 2017-08-24 Kl . 15.09.32

ARoS Study room

Som noget nyt tilbyder vi også studerende at bruge vores Public område som studieområde. Vores ARoS Salon, i Public området, på niveau 3, er med sin uformelle stemning et oplagt sted til opgaveskrivning. Dørene er i udgangspunktet altid åbne – så kig forbi og se, hvad der foregår. Du er meget velkommen til at synke ned i sofaerne i Salonen, mens du nyder en to-go-kaffe fra cafeen. 

Politiken 5_Maja Theodoraki

Foto: Maja Theodoraki

©ARoS 2017