ÅBENT I DAG 10 - 21
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Velkommen til ARoS Public

ARoS Public er et sted for alle. Her kan du udforske, diskutere og få nye perspektiver på livet gennem kunsten. Du kan møde arbejdende kunstnere i Atelieret, deltage i debatter i Salonen, se film i Auditoriet, være kreativ i Studios og prøve de tre unikke digitale stationer Blikfangeren, Portrætmaskinen og Kommentatorboksen. Du er også velkommen til at bruge Salonen til en pause, til møder eller som arbejdsrum. 

ARoS Public følger museets åbningstider, og de fleste aktiviteter er gratis for museets gæster.  Se de kommende aktiviteter i kalenderen her


ARoS Atelier

Atelieret er et arbejdsrum for skiftende kunstnere, der for kortere eller længere perioder flytter deres praksis indenfor på ARoS. Målet med atelieret er at øge forståelsen for det kunstneriske arbejde og at etablere et sted, hvor museets gæster kan møde professionelle kunstnere.

Papmache Workshop 2_Maja Theodoraki

Famileworkshop med kunstner Kirsten Astrup. Foto: Maja Theodoraki

Læs og se film om aktuelle og tidligere kunstnere i Atelieret her

AROS SALON

Salonen er et rum til debat, workshops, formiddagskaffe, fyraftensmøder, uformelle arrangementer, talks, mulighed for afslapning og pop-up-udstillinger, ligesom det på nogle tidspunkter af dagen fungerer som et kontorfællesskab. 

Salonhaender

Fyraftensmøde i om alder i ARoS Public. Foto: Maja Theodoraki

Se de kommende aktiviteter i kalenderen her

ARoS Auditorium

Auditoriet danner ramme om museets filmklub, større foredrag, koncerter, temadage, konferencer og debatter. Når der ikke er programsat aktiviteter, kan du opleve videoværker fra ARoS’ samling efter eget valg.  Se de kommende aktiviteter i kalenderen her

ARoS Studios 

ARoS Studios består af to store værksteder samt et mindre rum reserveret til grupper med særlige behov. ARoS Studios bruges primært til undervisning (Studio-pakker) og workshops for børn og voksne og til præsentation af elevproduktioner. Undervisning og lektiehjælp tilbydes også som fjernundervisning. Derudover rummer ARoS Studios et garderobeområde og Madkassen, hvor institutioner kan spise deres medbragte mad.

Læs mere om vores aktiviteter til skoler og institutioner

Læs mere om vores øvrige aktiviteter for børn og voksne her

ARoS digitale stationer

Blikfanger _banner


De tre unikke digitale stationer er udviklet af Local Projects i New York i tæt samarbejde med ARoS. Stationerne opmuntrer på forskellig vis til deltagelse, fra Blikfangerens stille fordybelse, over den legende og fysiske udforskning i Portrætmaskinen, til de mere intime og personlige samtaler i Kommentatorboksen.

Publikationer

ARoS Public – det første år:


På Spor af Kunst og Ord – en inspirationsbog til at arbejde med børns sproglige udvikling i forbindelse med kunstoplevelser og kreative processer. Download den her.


ARoS Tegn og Mal. Kan købes i ARoS Shoppen for 79 kr.
Se vores inspirationsmaterialer til undervisning her
Hør vores fire podcast om ARoS Public her

ARoS Public -  Det første år

I anledning af ARoS Publics 1 års fødselsdag har vi samlet overvejelser og refleksioner over hvad ARoS Public er.

ARoS Public er støttet af Nordea Fonden

Nordea Fonden

Skærmbillede 2017-08-24 Kl . 15.09.32

ARoS Study room

Som noget nyt tilbyder vi også studerende at bruge vores Public område som studieområde. Vores ARoS Salon, i Public området, på niveau 3, er med sin uformelle stemning et oplagt sted til opgaveskrivning. Dørene er i udgangspunktet altid åbne – så kig forbi og se, hvad der foregår. Du er meget velkommen til at synke ned i sofaerne i Salonen, mens du nyder en to-go-kaffe fra cafeen. 

2016_10-18_Portrait Machine

Portrætmaskinen - Når du som model poserer på den ene side af skærmen, registrerer computeren dele af din krop – hoved, albue, torso – og foreslår værker fra museets samling, der ”forholder sig"  til dig.

De 3 nye digitale stationer er udviklet i samarbejde med Local Projects

Local Projects _logo

Podcast fra ARoS Public

©ARoS 2017