ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Aros 27arrangementer

Arrangementer for ARoS30

Art Hour - den 1. onsdag i måneden kl. 18.00:

Vi fokuserer på temaer indenfor forskellige kunstgrene. Foredraget varer ca. 45 minutter og finder sted på ARoS Torvet, niv. 4. Efterfølgende er der mulighed for at købe et måltid til kr. 50,- i Art Café. Husk en ven (kan være til og med 30 år). Foredraget starter præcis kl. 18.00, så kom i god tid, så du får det hele med.

Temaer for Art Hour 2018:

7. november: Ækelhed 

Når man tænker på kunst, tænker man ofte på smukke farver, former og figurer, der til alle tider har fyldt meget i kunsthistorien. Idealisering af krop, natur og skønhed har altid fascineret os mennesker. Der findes dog kunstnere, der helt bevidst har valgt at gå imod skønheden, og arbejde direkte med det ækle, groteske, ulækre og grimme.

5. december: KERAMIK – mellem skulptur og håndværk

Art Hour sætter i denne måned fokus på keramik som kunstnerisk genstandsfelt.

Art Hour - 1. onsdag i hver måned kl. 18.00

Den 1. onsdag i måneden har vi fokus på et bestemt tema. En af vores kunstfaglige omvisere fortæller om dette i 45 minutter på ARoS Torvet. 

Det er gratis og kræver ingen tidsbestilling, men der kan være begrænset pladser. Husk du kan tage en ven med gratis.

Foredragene starter kl. 18.00 og mellem 17.30-21.00 serverer ARoS Food & Wine – niveau 4 en ret for 50,-

*juni, juli og august er der ikke foredrag.

ARoS30- for Dig på 30 år eller derunder

Nogle oplevelser er bare ikke de samme alene. Et besøg på ARoS er ingen undtagelse, derfor kan du som medlem af ARoS30 kvit og frit tage en ven, veninde eller date (30 år eller derunder) med på ARoS. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med vores invitationer til ferniseringer og øvrige arrangementer. Se flere medlemsfordele

©ARoS 2017