ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Aros 27arrangementer

Arrangementer for ARoS30

Art Hour - den 1. onsdag i måneden kl. 18.00:

Vi fokuserer på temaer indenfor forskellige kunstgrene. Foredraget varer ca. 45 minutter og finder sted i Auditoriet på Niveau 3. Efterfølgende er der mulighed for at købe et måltid til kr. 50,- i Art Café. Husk en ven (kan være til og med 30 år). Foredraget starter præcis kl. 18.00, så kom i god tid, så du får det hele med.

Temaer for Art Hour 2018:

3. januar: Nøgenhed
Denne måneds Art Hour sætter fokus på det nøgne menneske, både i klassisk og antik forstand, men i den grad også som et blottet menneske. Kunsten har forholdt sig til nøgenhed i mange forskellige fremstillinger, hvor både køn, sex, erotik og naturlighed har haft stor betydning for nøgenhedsfremstillingen.

7. februar: Kunst som politisk propagandaI 1849 fandt et slag sted i Aarhus mellem den preussiske og den danske hær, som blev overværet af maleren Jørgen Sonne. Det tog ham fire år at male et billede af slaget - men ikke alt i maleriet stemmer overens med virkeligheden. Vi tager de kritiske briller på og zoomer ind på detaljerne i et af ARoS’ mest interessante, nationalromantiske malerier.

4. april: Interaktionskunst
Kunstværker beskyttet af glas, sorte snore eller anden afskærmning gør ofte beskueren nødsaget til at holde hænderne for sig selv, men måske har du også oplevet kunstværker der ophæver denne distance. Denne måneds Art-Hour vil tage udgangspunkt i kunstretningernes relationelle æstetik, performancekunst og digital kunst og herved inddrage dig i den forunderlige verden som interaktionskunsten tilbyder.   

2. maj: Popart
Med udgangspunkt i udstillingsaktuelle James Rosenquist vil april måneds ArtHour omhandle popartens udvikling og æstetiske formsprog i den amerikanske og europæiske kunstscene fra 1950’erne til 1970’erne.

Art Hour - 1. onsdag i hver måned kl. 18.00

Den 1. onsdag i måneden har vi fokus på et bestemt tema. En af vores kunstfaglige omvisere fortæller om dette i 45 minutter på ARoS Torvet. 

Det er gratis og kræver ingen tidsbestilling, men der kan være begrænset pladser. Husk du kan tage en ven med gratis.

Foredragene starter kl. 18.00 og mellem 17.30-21.00 serverer ARoS Food & Wine – niveau 4 en ret for 50,-

*juni, juli og august er der ikke foredrag.

ARoS30- for Dig på 30 år eller derunder

Nogle oplevelser er bare ikke de samme alene. Et besøg på ARoS er ingen undtagelse, derfor kan du som medlem af ARoS30 kvit og frit tage en ven, veninde eller date (30 år eller derunder) med på ARoS. Det gælder selvfølgelig også i forbindelse med vores invitationer til ferniseringer og øvrige arrangementer. Se flere medlemsfordele

©ARoS 2017