ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ARoS27 Lounge, feb2014

Arrangementer for ARoS Klubben

Art Hour - 1. onsdag i hver måned kl. 19.00*

Den 1. onsdag i måneden sætter vi fokus på et bestemt tema. En af vores kunstfaglige omvisere fortæller om dette i 45 minutter i Auditoriet på Niveau 3.
Foredraget starter præcis kl. 19.00, så kom i god tid, så du får det hele med.
Det er gratis og det kræver ingen tidsbestilling, men der kan være begrænset pladser. Det er med 1 ledsager.

Mellem 18.00-21.00 tilbyder Art Café 1 ret og et glas vin kr. 160,- pr. person.

Temaer for Art Hour-foredrag:

3. januar: Nøgenhed
Denne måneds Art Hour sætter fokus på det nøgne menneske, både i klassisk og antik forstand, men i den grad også som et blottet menneske. Kunsten har forholdt sig til nøgenhed i mange forskellige fremstillinger, hvor både køn, sex, erotik og naturlighed har haft stor betydning for nøgenhedsfremstillingen.

7. februar: Kunst som politisk propagandaI 1849 fandt et slag sted i Aarhus mellem den preussiske og den danske hær, som blev overværet af maleren Jørgen Sonne. Det tog ham fire år at male et billede af slaget - men ikke alt i maleriet stemmer overens med virkeligheden. Vi tager de kritiske briller på og zoomer ind på detaljerne i et af ARoS’ mest interessante, nationalromantiske malerier.

7. marts: Fremtiden og det posthumanistiske
Kunsten giver os adgang til fortiden og kan blotlægge fortidens politik, æstetik og menneskesyn. Men kunsten er også unik på den måde, at den kan fremstille alternative virkeligheder og dermed præsentere os for bud på hvordan fremtiden kan komme til at se ud.

4. april: Interaktionskunst
Kunstværker beskyttet af glas, sorte snore eller anden afskærmning gør ofte beskueren nødsaget til at holde hænderne for sig selv, men måske har du også oplevet kunstværker der ophæver denne distance. Denne måneds Art-Hour vil tage udgangspunkt i kunstretningernes relationelle æstetik, performancekunst og digital kunst og herved inddrage dig i den forunderlige verden som interaktionskunsten tilbyder.   

2. maj: Popart
Med udgangspunkt i udstillingsaktuelle James Rosenquist vil april måneds ArtHour omhandle popartens udvikling og æstetiske formsprog i den amerikanske og europæiske kunstscene fra 1950’erne til 1970’erne.

Kontakt ARoS Klubberne


T: 8730 6600 (mellem kl. 10.00 - 15.00)
M: arosklubben@aros.dk

Husk at oplyse medlemsnummmer

Medlemsfordele

Se en samlet oversigt over dine fordele som medlem af ARoS Klubben.

Medlemsfordele

©ARoS 2017