ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ARoS27 Lounge, feb2014

Arrangementer for ARoS Klubben

Medlemsdage

Mandag 26. november kl. 12.00-21.00: Do Ho Suh og Human Nature

Introduktion i gaden kl.12.30, 14.30, 17.30 og 19.00. Der er åbent i alle gallerier (niveau 0-10)

Art Hour - 1. onsdag i hver måned kl. 19.00*

Den 1. onsdag i måneden sætter vi fokus på et bestemt tema. En af vores kunstfaglige omvisere fortæller om dette i 45 minutter i Auditoriet i ARoS Public på niveau 3.

Foredraget starter præcis kl. 19.00, så kom i god tid, så du får det hele med. Det er gratis og det kræver ingen tidsbestilling, men der kan være begrænset pladser. Det er med 1 ledsager.

Mellem 18.00-21.00 tilbyder Art Café 1 ret og et glas vin kr. 160,- pr. person.

Temaer for Art Hour-foredrag:

6. februar: Hvad er abstrakte maleri? 

6. marts: Museets magt
Hvilken indvirkning har museet og galleriet på vores møde med kunsten? Tillægger vi værkerne en bestemt form for værdi så snart de befinder sig i gallerierne? Til denne Art Hour diskuterer vi om museumsrummet besidder en bestemt form for magt i forhold til den kunst, det præsenterer. Samtidig vil vi se eksempler på, hvornår institutionen er blevet sat på prøve. Vi foretager nogle nedslag i kunsthistorien og kigger på alt fra impressionisternes opgør med den franske salon til et kig på nutidens tendenser.

3. april: Mysticisme og magi i kunsten
Kunsten og den menneskelige kreativitet har altid haft et nært slægtskab med okkulte, mystiske og magiske universer. Kunsten er unik netop fordi, der i kunsten fremstilles alternative virkeligheder og fordi det usynlige, åndelige kan tage form og blive synligt. Historisk set markerer kunsten et mødested mellem de åndelige og materielle riger. Kunsten har transformerende egenskaber, den åbner dørene til spirituelle verdner og i de mest fantastiske myter har billedet taget levende form og trodset selv sit eget medie ved at træde ud af billedrammen. Men hvad er egentlig linket mellem kunsten og det magiske?

1. maj:  Kunst på film

5. juni: Naturen i kunsten


Kontakt ARoS Klubberne


T: 8730 6600 (mellem kl. 10.00 - 15.00)
M: arosklubben@aros.dk

Husk at oplyse medlemsnummmer

Medlemsfordele

Se en samlet oversigt over dine fordele som medlem af ARoS Klubben.

Medlemsfordele

©ARoS 2017