ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Arrangementsafvikler til Wine & Food

Er du en humørfyldt og imødekommende teamplayer og samtidig en stærk leder? Har du lyst til i samspil med Wine & Food manageren og resten af holdet på ARoS at skabe en imødekommende Wine & Food og dermed styrke ARoS som internationalt kunstmuseum?

Vi tilbyder
ARoS tilbyder en stilling på et visionært og internationalt kunstmuseum med fokus på både samtidskunsten og den klassiske kunst. Du vil i stillingen som arrangementsafvikler få et udfordrende job samt sparring og samarbejde med engagerede og kompetente kolleger i et kunstfagligt stærkt og uhøjtideligt miljø.

Arrangementsafvikleren vil få ansvaret for at museets selskaber, ferniseringer, erhvervsarrangementer m.fl. som finder sted i Wine & Food afvikles humørfyldt og professionelt i samarbejde med museets arrangementsafdeling.

Uddrag af ARoS´ Vision 2020:

  • Gennem sine aktiviteter åbner museet for oplevelse, indsigt og refleksion
  • ARoS vil fremstå med appel, relevans og integritet
  • ARoS forpligter sig på at være en ’game changer’, udviklende, en faglig autoritet, kvalitetsorienteret, bæredygtigt/grønt

Arbejdsopgaver

  • Professionel servering som dækker alt i Wine & Food
  • Selskabsservering og servering for møde- og konferencegæster
  • Ansvar for afvikling af arrangementer i Wine & Food
  • Oplæring af Wine & Foods personale med særligt fokus på afvikling af arrangementer
  • Vagtplanlægning
  • Afrydning og opvask
  • Betjening af espressomaskine, fadølsanlæg m.fl.
  • Lagerstyring og opfyldning
  • Forefaldne arbejde

Kompetencer

  • Du er en alsidig person med en arbejdsmæssig baggrund og erfaring, der gør dig i stand til at træde direkte ind i jobbet
  • Du har gode lederevner og erfaring med ledelse, da du vil skulle oplære og vagtplanlægge medarbejderne i Wine & Food i samarbejde med Wine & Food manageren
  • Du har særdeles gode samarbejdsevner og kan indgå i kreative processer og i team sammensat på tværs af faglige ståsteder
  • Du har en udpræget ordenssans og evner at prioritere og strukturere dit arbejde med øje for målet
  • Du er fortrolig med sociale medier og grundlæggende IT
  • Du er velformuleret på dansk og engelsk – og gerne øvrige sprog
  • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og selvstændig   
  • Du er udadvendt, har et godt humør og en positiv afsmitning på dine omgivelser

Ansættelsesforhold
Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Arbejdstiden er fordelt på hverdage, weekender og aftener. Løn efter gældende overenskomst mellem Horesta og 3F.  

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Hvis stillingen er lige dig, og du kan identificere dig med ARoS, så send din ansøgning vedlagt relevante bilag i PDF-format og gerne i ét samlet dokument på e-mail: arrangementsafvikler@aros.dk 

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist: 18. september 2017
Ansættelsessamtaler: 26. september 2017 

Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Wine & Food manager Louise Schmidt Jensen eller HR-chef Rikke Stengaard Madsen på tlf.nr. 87 30 66 00. 

©ARoS 2017