Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Sponsor-muligheder på ARoS

ARoS er blandt de toneangivende kunstmuseer i Europa og har fantastisk kunstnerisk og publikumsmæssig succes med mere end en halv million besøgende årligt.

Kunst er inspirationskilde til nye vinkler, perspektiver, indsigt og ideer. Fælles for oplevelsen af kunst er at det ændrer noget i os, at vi ser ting på nye måder. Danmark har brug for højt kvalificeret arbejdskraft med høj innovationsgrad, og konkurrenceevnen er afhængig af medarbejderstaben. Kunst kan være inspirationskilde til nytænkning og innovation for mange medarbejdere, og store kulturinstitutioner gør det samtidigt mere attraktivt at bo og arbejde i området.

Sponsorpolitikken: skræddersyede aftaler

På ARoS betragter vi vore sponsorer som tætte samarbejdspartnere og laver skræddersyede aftaler, der skaber stor værdi for begge parter. I praksis vil det sige at et samarbejde med ARoS rækker længere og dybere end den traditionelle eksponeringsværdi, som ofte forbindes med et sponsorat.

Sponsorstrategien er branding, VIP-networking unikke events og employer branding

Sponsorer har mulighed for at brande sig med en stor kulturinstitution, der går forrest. ARoS' kulturelle profil inkluderer kerneværdierne; mennesket i centrum, nyskabende, utraditionel, et internationalt niveau, høj oplevelsesværdi og at være en attraktiv partner.

VIP-Networking

ARoS har samtidigt to store succesfulde sponsornetværk; VIP-gruppen ARoS Ambassadors og erhvervsklubben ARoS Art Club. Begge grupper er etableret på baggrund af at netværk spiller en stadig større rolle i virksomheders forretningsgrundlag. Samtidigt kan ARoS byde på smukke lokalefaciliteter og store kunstoplevelser til personale- og kundearrangementer.  

Unikke events og employer branding

ARoS' arrangementsafdeling har speciale i unikke personale- og kundearrangementer, der huskes. Faciliteterne er eksklusive og museet byder på mange muligheder for både store arrangementer på op til 2000 gæster, og små VIP-arrangementer for 6-8 personer. Desuden styrkes virksomheders employer branding som sponsor for ARoS, idet såvel ledelse som personale for adgang til at besøge ARoS.

Med flere end 500.000 besøgende årligt på ARoS er der sidst men ikke mindst rigtig gode muligheder for at blive eksponeret over for en stor og stærk målgruppe. For interesserede sponsorer, præsenterer ARoS gerne en detaljeret målgruppebeskrivelse af de besøgende på ARoS, analysen er udarbejdet af det anerkendte mediebureau MEC.

Tak til sponsorerne

Tak til vores sponsorer for fantastisk samarbejde til videreudvikling af ARoS, uden jer ingen kunst i verdensklasse i Aarhus. Vi håber til gengæld I får unikke oplevelser, inspiration, og nytænkning efter et besøg på ARoS, og sidst men ikke mindst forretningsmæssigt udbytte af samarbejdet.

_________________________________________________________

 Logo Ambassadors  
25 virksomheder på CEO-niveau bl.a. Arla, Dansk Supermarked, Grundfos, Vestas, Nykredit, OK Benzin...
 Art Club _logo Pos  
130 virksomheder på direktør-niveau bl.a. Kamstrup, Dafa, AS3, Falck, Epinion, Nordea, Per Aarsleff...
Vestas      

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Vestas

Nykredit

Læs mere om samarbejdet mellem ARoS og Nykredit

Jyllandsposten    

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Jyllands-Posten   

Nrgi _ny    

Læs om samarbjedet mellem ARoS og NRGI  

Sydbank   

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Sydbank    

Carlsberg    

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Carlsberg    

Bech Bruun    

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Bech-Bruun  

BDO   

Læs om samarbejdet mellem ARoS og BDO    

 Epinionlogo    

Læs om samarbejdet mellem ARoS og Epinion


Kontakt

Jette Rendbøll
Businesschef & Fundraiser
T. 8730 6620 / 6122 2670
E-mail jr@aros.dk

Besøgstal på ARoS i 2013: 550.000 

VIP-gruppen ARoS Ambassadors i Venedig

VIP-gruppen ARoS Ambassadors i Venedig

160.000 børn og unge på ARoS i 2011

170.000 børn og unge på ARoS i 2012 

Eksklusive lokale-faciliteter

Eksklusive lokale-faciliteter

De unge er tiltrukket af ARoS

De unge er tiltrukket af ARoS

Erhvervsklubben ARoS Art Club

auditorium med plads til 180

Auditorium med plads til 180 personer