ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Localways

Local Ways to Global Art

På ruten Local Ways to Global Art kan vi opleve kunst i verdensklasse, arkitektoniske mesterværker og smukke omgivelser. Dette kobles med medrivende historier om driftige og fremsynede lokale folk, der har sat kolossale præg på eftertiden, både lokal og nationalt.

Læs mere om Local Ways to Global Art

ARoS Aarhus Kunstmuseum – et af Europas førende kunstmuseer

Aarhus Kunstmuseum ejer markante samlinger af dansk kunst igennem 300 år samt moderne, international kunst her iblandt Your rainbow panorama af Olafur Eliasson, der svævende over museets tag er blevet et vartegn for hele Aarhus.

Museet er Danmarks ældste museumssamling udenfor København og blev etableret af fremtrædende borgere i Aarhus i 1859, der ønskede, at kunsten kom ud til folket. Museet blev indrettet i et loftlokale i det nybyggede Rådhus, indtil man i 1877 byggede Aarhus Kunstmuseum i Mølleengen. I 1967 blev museets tredje adresse Vennelystparken i en modernistisk gulstensbygning og endelig åbnede ARoS i 2004 – et internationalt kunstmuseum på 18.000 m2, tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer og Lassen.

Metro -Global -Art -vandret

Kort -fëlles -med -kortblomster

OPLEV KULTUREN I DANMARK, HVOR TEMAER BINDER HISTORIERNE SAMMEN

Kulturruter i Danmark præsenteres i samarbejde med  Visit Aarhus og en række kulturinstitutioner i Midtjylland. Læs mere om Kulturruter i Danmark 

©ARoS 2017