ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ARoS Vision 2020

Vision 2020-konceptet er etableret med det formål at støtte op om ARoS’ visionsplan. Det overordnede formål med ARoS’ visionsplan er at føre ARoS frem til ét af verdens 20 førende kunstmuseer i 2020. Udover store kunstoplevelser på ARoS der åbner publikum for oplevelse, indsigt og refleksion, vil Vision2020 også bidrage til en positiv effekt på besøgstal, opmærksomhed, økonomi og internationalt samarbejde.  En central og afgørende del af Vision2020 er udbygningsprojektet ’The Next Level’ med storværker af den amerikanske kunstner James Turrell.

ARoS er en dynamisk og visionær virksomhed, hvor kunsten bl.a. er forudsætningen for den kreativitet og innovation som Danmark bl.a. skal leve af i fremtiden. Aarhus er allerede i rivende udvikling og bemærkes i stigende grad i udlandet. Med ARoS’ Vision2020 vil museet bidrage yderligere til at sætte Aarhus på verdenskortet.

Som tak for opbakningen vil medlemmer af ARoS Vision2020 blive eksponeret på ARoS under kategorien ’ARoS Vision2020’. Samtidig får de automatisk en plads i den eksklusive ARoS Ambassador-gruppe.

©ARoS 2017