Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Sponsor-muligheder på ARoS

ARoS er blandt de toneangivende kunstmuseer i Europa og har fantastisk kunstnerisk og publikumsmæssig succes med mere end en halv million besøgende årligt.

Kunst er inspirationskilde til nye vinkler, perspektiver, indsigt og ideer. Kunst er bl.a. forudsætningen for den kreativitet og innovation, som vi alle er enige om, er hvad Danmark skal leve af fremover. Fælles for oplevelsen af kunst er, at det ændrer noget i os, at vi ser ting på nye måder.

Danmark har samtidigt brug for højt kvalificeret arbejdskraft og fastholdelse af de dygtigste hoveder. Det fordrer innovative virksomheder, men også attraktive kulturinstitutioner. Som sponsor på ARoS støtter din virksomhed op om en kulturinstitution på internationalt niveau i Aarhus.

Sponsorpolitikken: skræddersyede aftaler

På ARoS betragter vi vore sponsorer som tætte samarbejdspartnere og laver skræddersyede aftaler, der skaber stor værdi for begge parter. I praksis vil det sige at et samarbejde med ARoS rækker længere og dybere end den traditionelle eksponeringsværdi, som ofte forbindes med et sponsorat.

Mulighederne er mange

Sponsorer har mulighed for at brande sig med en stor kulturinstitution, der går forrest. ARoS' kulturelle profil inkluderer kerneværdierne; mennesket i centrum, nyskabende, utraditionel, et internationalt niveau, høj oplevelsesværdi og at være en attraktiv partner.

VIP-Networking

ARoS har samtidigt to store succesfulde sponsornetværk; VIP-gruppen ARoS Ambassadors og erhvervsklubben ARoS Art Club. Begge grupper er etableret på baggrund af at netværk spiller en stadig større rolle i virksomheders forretningsgrundlag.

Innovation gennem kunst og unikke events

På ARoS tilbydes spektakulære lokale- og konferencefaciliteter til alt lige fra personale-og teambuilding-events til udviklings-seminarer, konferencer og bestyrelsesmøder.

Med ARoS kan virksomheder bygge oplevelser ind i kommunikationen til såvel interne som eksterne relationer.

Fremtiden dikterer der skal satses mere på hjertet og mindre på hjernen for at:

  • Skabe dybere relationer til kunder
  • Involvere og motivere medarbejdere
  • Skabe rum til innovation i virksomheden. 


Faciliteterne på ARoS er eksklusive og museet byder på mange muligheder for både store arrangementer på op til 2000 gæster, og små VIP-arrangementer for 6-8 personer

Eksponering

Med flere end 500.000 besøgende årligt på ARoS er der rigtig gode muligheder for at blive eksponeret over for en stor og stærk målgruppe. For interesserede sponsorer, præsenterer ARoS gerne en detaljeret målgruppebeskrivelse af de besøgende på ARoS, analysen er udarbejdet af det anerkendte mediebureau MEC.

Tak – uden jer ingen kunst i verdensklasse i Aarhus

Tak til vores sponsorpartnere for fantastisk samarbejde til videreudvikling af ARoS, uden jer ingen kunst i verdensklasse i Aarhus. Vi håber til gengæld I får unikke oplevelser, inspiration, og nytænkning efter et besøg på ARoS og ikke mindst forretningsmæssigt udbytte af samarbejdet.

Arosambas1 Artclub1
Eksklusiv gruppe på 25 medlemmer på CEO-niveau 180 virksomheder på direktør-niveau bl.a. Kamstrup, Epinion, Nordea, Per Aarsleff, Hummel og Danske Commodities...
Kahler _Sponsorside Vola _spons
Læs mere Læs mere
Jyllandsposten AV_FORM
Læs mere
Sydbank Carlsberg
Læs mere Læs mere
Bechbruun Bdo
Læs mere Læs mere

Ric 101

Ege

Arirfrance _spos Dejyskebryghuse _spons
Epinion Aau FF
Læs mere Læs mere


Kontakt

Jette Rendbøll
Sponsorchef 
T: 8730 6620 | 6122 2670
E: jr@aros.dk

Besøgstal på ARoS i 2015: 570.000 

VIP-gruppen ARoS Ambassadors i Paris

VIP-gruppen ARoS Ambassadors i Paris 

160.000 børn og unge på ARoS i 2011

170.000 børn og unge på ARoS i 2015  

Eksklusive lokale-faciliteter

Eksklusive lokale-faciliteter

De unge er tiltrukket af ARoS

De unge er tiltrukket af ARoS

Erhvervsklubben ARoS Art Club

auditorium med plads til 180

Auditorium med plads til 180 personer