ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ARoS Atelier

Ateliet er et arbejdsrum for skiftende kunstnere – nationale, internationale, ukendte og verdensberømte – der for kortere eller længere  perioder flytter deres praksis indenfor på ARoS, og publikum inviteres indenfor til at se og snakke om, hvordan den kunstneriske proces forløber. 

Bemærk: Atelieret er lukket i Påsken

ARoS Atelier er et helt særligt rum både for de arbejdende kunstnere og for det besøgende publikum. Derfor afprøver vi at huse forskelligartede praksisser og organisere samarbejder på kryds og tværs med aktører og institutioner i Aarhus, så vi er flere om at finde ud af, hvad der gør Atelieret til et godt sted at være. På sigt arbejder vi dog på at lave et open call, så hold øje her på hjemmesiden, hvis du er interesseret i et residency i ARoS Atelier.

Mathias Kokholm (002)

Mathias Kokholm 

Antipyrine drives af kurator/redaktør Mathias Kokholm, som i april har indrettet montage og redaktionslokale i Atelieret, hvor der arbejdes på et bogprojekt med materiale fra kunstnergruppen Koncern° (1989-1993). Undervejs vil der afholdes læsegrupper sammen med det svenske tidsskrift OEI (Cecilia Grönberg & Jonas (J) Magnusson), digterne Anders Abildgaard og Glenn Christian, samt det idéhistoriske kollektiv Arkivarisk Front. Kig indenfor - og hold dig orienteret om arrangementer i Atelieret i kalenderen.

Tidligere kunstnere i ARoS Atelier

Den hollandske billedkunster Roos Holleman i kunstneriske arbejde består hovedsagligt af pastelkridttegninger, der viser udstoppede fugle og andre eksotiske objekter. Holleman arbejdede i Atelieret i vinteren 2017.

Christian Reiter var den første kunstner i Atelieret i ARoS Public, da det åbnede i efteråret 2016. Her arbejdede han på installationen Scape, der oversætter bevægelse til lyd. Foto og redigering: Maja Theodoraki

Kontorfællesskab i ARoS Public

Er du interesseret i at blive del af et kreativt og inspirerende kontorfællesskab i ARoS Public? Kontakt programplanlægger Maj Bjørn Ørskov på  mbo@aros.dk og hør mere om mulighederne.

Roos Still (01)

Christian Reiter 5_Maja Theodoraki

©ARoS 2017