ÅBENT I DAG 10 - 17
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

ARoS Atelier

Ateliet er et arbejdsrum for skiftende kunstnere – nationale, internationale, ukendte og verdensberømte – der for kortere eller længere  perioder flytter deres praksis indenfor på ARoS, og publikum inviteres indenfor til at se og snakke om, hvordan den kunstneriske proces forløber. 

ARoS Atelier er et helt særligt rum både for de arbejdende kunstnere og for det besøgende publikum. Derfor afprøver vi at huse forskelligartede praksisser og organisere samarbejder på kryds og tværs med aktører og institutioner i Aarhus, så vi er flere om at finde ud af, hvad der gør Atelieret til et godt sted at være. På sigt arbejder vi dog på at lave et open call, så hold øje her på hjemmesiden, hvis du er interesseret i et residency i ARoS Atelier. 

Ida Sønder Thorhauge

AKTUEL KUNSTER I AROS ATELIER: IDA SØNDER THORHAUGE

Fra d. 17. juli - 29. september 2017 vil Ida Sønder Thorhauge arbejde i ARoS Atelier. Ida arbejder primært med maleri og skulptur. Hun bearbejder kunsthistoriske fragmenter i et samtidigt udtryk, hvor kroppe og blikke udforskes gennem tilbagevendende kvindelige figurer afbildet i natur. Ida er medlem af kunstnergruppen Piscine. Under sit ophold i ARoS Atelier vil hun arbejde på flere større malerier, samt en række mindre skitser.   

Bemærk: Ida vil ikke være til stede i Atelieret i uge 32 og uge 34.

Tidligere kunstnere i ARoS Atelier

Svalholm Dans i ARoS Atelier Esben Weile Kjær og Madeleine Kate i ARoS Atelier Naja Rosing Asvid i ARoS Atelier Mathias Kokholm i ARoS Atelier Roos Holleman i Atelier Christian Reiter i ARoS Atelier

Skærmbillede 2017-08-24 Kl . 15.09.32

ARoS Study time

Som noget nyt tilbyder vi også studerende at bruge vores Public område som studieområde. Vores ARoS Salon, i Public området, på niveau 3, er med sin uformelle stemning et oplagt sted til opgaveskrivning. Dørene er i udgangspunktet altid åbne – så kig forbi og se, hvad der foregår. Du er meget velkommen til at synke ned i sofaerne i Salonen, mens du nyder en to-go-kaffe fra cafeen. 

Roos Still (01)

Christian Reiter 5_Maja Theodoraki

©ARoS 2017