LUKKET I DAG
Under protektion af
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II

Salonhaender

Foto: Maja Theodoraki

ARoS Salon

ARoS Salon er et rum med mange muligheder. Dels huser Salonen en række af vores faste arrangementer i ARoS Public. Du kan bl.a. finde vores månedlige Livemagasin i Salonen, der er et live, journalistisk magasin, som udbreder og perspektiverer månedens tema i ARoS Public. Du kan også kigge forbi til vores jævnlige fyraftenssaloner, der med udgangspunkt i månedens tema, en aktuel udstilling eller andre, presserende emner giver faglige personligheder og dygtige formidlere taletid og ligger op til debat i øjenhøjde. Derudover har vi en lang række åbne arrangementer i Salonen, som vi typisk afholder i tæt samarbejde med vores mange lokale og nationale samarbejdspartnere. Langt de fleste arrangementer i Salonen er gratis efter betalt entré til museet. Følg med i vores program, der løbende opdateres 

Salonguitar

Foto: Maja Theodoraki

Sidst men ikke mindst er Salonen tænkt som et rekreativt område, hvor dørene altid er åbne, du kan hvile de trætte museumsben, bladre i bøger eller kataloger fra museets udstillinger og synke ned i sofaerne, mens du nyder en to-go-kaffe fra cafeen. God fornøjelse!

Kontorfællesskab i ARoS Public

Er du interesseret i at blive del af et kreativt og inspirerende kontorfællesskab i ARoS Public? Kontakt programplanlægger Maj Bjørn Ørskov på  mbo@aros.dk og hør mere om mulighederne.

Politiken 5_Maja Theodoraki

Foto: Maja Theodoraki

©ARoS 2017